Servei acollida tardes juny i Casalet 25-28 juny

Durant la jornada intensiva, l’AFA i NEXXE han preparat l’acollida de tardes del 6 al 21 de juny de 16:00 a 17:00h i un casalet de juny del 25 al 28 de juny de 9 a 17:00h.

Està dirigit als alumnes d’I3 fins a 6è, on poden jugar i compartir una estona d’esbarjo divertida i organitzada. Tant l’acollida de tardes com el casalet de juny tindrà una temàtica concreta i adaptada a cada grup d’edat.
L’entenem també, com un servei per les famílies que treballen i poder conciliar la vida laboral amb la familiar. Cal un mínim de 10 alumnes per tirar endavant l’acollida i el casalet.
Aprofitarem aquest espai per treballar els hàbits de convivència i fomentar actituds i valors que ajudin a créixer, respectar, compartir, jugar i aprendre.

Les inscripcions

Les inscripcions es realitzaran a través de la nostra pàgina web www.nexxe.cat i el codi d’invitació BOS107 del 6 al 15 de maig. El 20 de maig, es confirmarà la realització de l’acollida de tardes i el casalet de juny, sempre que hi hagi un mínim de 10 participants.

Les activitats
En funció de les inscripcions es configurarà l’equip de monitors i es dissenyarà el programa d’activitats.
Abans de començar l’acollida es facilitarà als pares el programa d’activitats dissenyat.

El pagament
A tots els alumnes inscrit, se’ls hi girarà el rebut a finals de juny.

8 comentaris a “Servei acollida tardes juny i Casalet 25-28 juny”

  1. Susana Rodríguez Paz

    Seria per la Mar i Ona Llistosella de P5 B i P5 A respectivament. Seria puntual pels dimarts i dijous durant aquest periode.

  2. Bona tarda,
    Podria inscriure als meus fills al casalot de tardes com a eventuals?
    Són en Cesc i en Pau Aranda.
    Moltes gràcies

  3. Daniel Hidalgo

    Bones he pogut fer inscripcio de tardes pero el casalet ultima setmana no ho he pogut fer al mateix formulari com tinc que fer-ho , gràcies

  4. Bon dia, a l’adreça de nexxe, no veig l’opció pel casal de l’última setmana de juny; s’ha de fer la reserva per alguna altra via? Gràcies!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt