Activitats esportives 2023-24 – Obrim inscripcions!

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Activitats Famílies  us volem informar que per aquest proper curs 2023-2024 es reprenen de nou les activitats esportives: HIPOPRESSIUS-PILATES, ZUMBA, IOGA, que es realitzaran de dilluns a dijous al gimnàs de l’escola, i van adreçades a totes les famílies d’alumnes i d’antics alumnes.

Per poder participar a les activitats s’haurà de fer un abonament d’una quota única anual que us donarà dret a assistir a qualsevol de les activitats setmanals, tots els dies de la setmana:

Preu :

125€ – socis AFA

185€ – no socis AFA

HORARIS

El termini de pagament i inscripcions és del 13 al 23 d’agost, ambdós inclosos. No s’acceptaran inscripcions fora de termini.

INICI ACTIVITATS: Dimarts 12 de setembre de 2023

FI ACTIVITATS: Divendres 31 de maig de 2024

QUOTA ÚNICA ANUAL

La quota serà vàlida de setembre a juny i també inclou una assegurança personal obligatòria per activitats esportives que val 5€, en tant que es tracta d’una activitat que organitza l’AFA.  (només es paga un cop en tot el curs i cobreix des del setembre del 2023 al setembre del 2024). 

Si algú es vol donar de baixa de les activitats, un cop fet el pagament ja no es retornaran les quotes. 

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ 

A través del formulari d’inscripció:

https://forms.gle/zQuZBPNS3r3Bxd1i9

1.PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

Número de compte: ES8800810086060002773788

Concepte: ACTIVITATS + NOM I COGNOMS

Recordeu que cal fer el pagament de les activitats esportives per tal que la inscripció sigui vàlida.

2. ENVIAR JUSTIFICANT PAGAMENT A TRAVÉS DEL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

No s’acceptaran inscripcions sense enviar el justificant de pagament mitjançant el formulari d’inscripció.

3. OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Us demanarem les vostres dades i les activitats a les quals teniu previst assistir habitualment, per tal de poder fer una millor previsió i seguiment de les mateixes.

*Les places d’aquestes activitats són limitades, i per tant, es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció, donant prioritat als socis de l’AFA per davant dels no socis. 

IMPORTANT: 

*L’inici de les activitats serà el dimarts 12 de setembre de 2023 i finalitzaran el 31 de maig de 2023 i es seguirà el calendari escolar pels dies festius. 

* es seguirà en tot moment les mesures COVID vigents. 

*HIPOPRESSIUS/PILATES: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç i cal dur una màrfega/estoreta de pilates/ioga. 

*ZUMBA: A l’hora de l’activitat, per les aules ja hi haurà passat el servei de neteja de l’escola, per tant, des de l’escola ens demanen que al plegar deixem el gimnàs en bones condicions d’higiene. Serà totalment OBLIGATORI canviar-se de calçat per entrar al gimnàs (es deixarà el calçat de carrer a la porta i s’haurà de dur calçat esportiu perfectament net en una bossa). 

*IOGA: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç i cal dur una màrfega/estoreta de pilates/ioga, una manteta i un coixí petit. 

*En cas de no arribar als mínims establerts d’assistència en alguna o algunes d’aquestes activitats la Comissió es reserva el dret d’anul·lació de les mateixes. 

*En cas de no arribar al mínim d’inscripcions necessàries per a la realització de les activitats, la Comissió es reserva el dret de reduir els dies de les activitats. 

Seguidament us facilitem l’enllaç al formulari per poder fer la inscripció a les activitats: 

https://forms.gle/zQuZBPNS3r3Bxd1i9

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!!!

Atentament, 

Comissió d’Activitats Famílies

[email protected]

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt